Жінка загинула: У Словаччині ведмідь налякав туристів з Білорусі (фото)

Подружжя з Білорусі під час туристичної мандрівки у горах Татрах у Словаччині несподівано зустрілося із ведмедем. Налякана жінка намагалася утекти від звіра, упала з крутого схилу і загинула. Про це повідомили у гірській рятувальній службі Словаччини, передають Патріоти України.

Рятувальники отримали повідомлення про інцидент, який стався увечері 15 березня, від випадкового свідка. Він сказав, що на гірській стежці від села Лазіско до гори Сіна двоє людей зустрілися з ведмедем і намагалися від нього втекти. Невдовзі жінка зникла з поля зору і не відгукувалася, коли чоловік намагався її знайти.

За допомогою службового собаки рятувальники знайшли місце, де 31-річна жінка упала з крутого схилу і загинула від травми голови. Її 29-річний чоловік залишився неушкодженим. Оскільки ведмідь все ще блукав поруч із місцем трагедії і навіть спробував підійти до людей, його довелося відганяти криками і попереджувальним пострілом.

За фактом загибелі жінки відкрили кримінальне провадження. Подальші дії щодо ведмедя координуватимуть з Міністерством довкілля.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...