Жінка заснула в парку і не почула газонокосарки - рештки її тіла знаходили упродовж кількох днів

В американському місті Модесто штат Каліфорнія знайшли мертвою 27-річну жінку, яка була бездомною та заснула у місцевому парку під час робіт з його благоустрою. Вона загинула, коли на неї наїхала газонокосарка, передають Патріоти України.

Як повідомило видання ABC 10, трагедія сталася близько полудня, коли співробітник ландшафтної компанії косив траву трактором John Deere з причіпною косаркою.

Речник департаменту поліції Модесто сказала, що співробітник побачив тіло загиблої, коли проїхав через місце, де вона спала у високій траві. Він зателефонував у 911 та повідомив, що не побачив сплячої жінки.

Жертву нещасного випадку було ідентифіковано як 27-річну Крістін Чавес, яка не мала постійного місця проживання. Вона була оголошена мертвою на місці події.

Видання Fox 40 повідомило, що горе членів сім’ї загиблої посилилося тим, що вони назвали “нешанобливим, невдалим прибиранням” її останків. “Вони залишили великі шматки її всюди, просто прикривши травою. Це було жахливо”, — сказала сестра жертви Розалінда.

Батько загиблої розповів, що він знайшов на місці трагедії шматки кісток, черепа та зубів доньки навіть через кілька днів після її смерті. Родина загиблої жінки вважає, що причиною недбалого поводження з її останками могло бути те, що жертва була бездомною.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...