Жінка затіяла вдома ремонт і знайшла дуже дивну схованку з алкоголем (фото)

Демонтувавши одну зі стін, господиня натрапила на ящики з пляшками.

Мешканка Сіетла (США) на ім'я Дженна Уолден випадково виявила в стінах свого старого будинку дивовижну знахідку - тайник зі спиртними напоями часів сухого закону, коли виробництво та продаж алкоголю були заборонені, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Американка готувала свій будинок до продажу, але перед цим вирішила його трохи підмарафетити. Демонтувавши одну зі стін, господиня натрапила на ящики з пляшками. Деякі з них зберегли маркування, що вказує, що випивка була розлита в 1933 році.

"Це було дійсно здорово - знайти ці маленькі капсули часу", - поділилася щасливиця. Жінка вважає, що цей алкоголь з часів сухого закону, який діяв в США з 1920 по 1933 рік. Спиртне було розлите в різні тари, в тому числі й в пляшки з-під кетчупу. За словами американки, це було домашнє пиво.

Дженна навіть наважилася відкоркувати пляшку раритетного напою і влаштувати дегустацію. Як зізналася жінка, напій на смак нагадує сидр тільки з дуже різким запахом оцту.

Тепер ця історична знахідка перейде в руки новим власникам будинку. Можливо, це буде знавець, який знайде раритетному алкоголю належне застосування.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...