Жінка згоріла на очах у рятувальників: У Києві сталася моторошна пожежа (відео 12+)

Пожежні безрезультатно намагалися вмовити 77-річну жінку залізти на драбину, але вона протестувала і відштовхувала рятувальника.

У Києві на Троєщині загорілася квартира на передостанньому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Незважаючи на спроби пожежних, жінку врятувати не вдалося. Причому згоріла вона просто на очах у всіх і в парі метрів від пожежного, повідомляють Патріоти України.

У мережі з'явилося відео пожежі, яка сталася за адресою Миколи Закревського, 77. Його опублікував ресурс dtp.kiev.ua. Очевидці кажуть, що жінка була на балконі, спочатку вона кричала, але потім перестала. Рятувальник ДСНС стояв на драбині увесь цей час, але допомогти постраждалій так і не змогли.

У мережі також поширюють моторошні відео з моментом загоряння жінки. Пожежні безрезультатно намагалися вмовити 77-річну жінку залізти на драбину, але вона протестувала і відштовхувала рятувальника. "Наш рятувальник на сходах був прямо біля неї. Хотів її врятувати, але вона не давалася, а вогонь вже був на балконі. Тому не вдалося, на жаль, врятувати її", - розповіли в ДСНС. Рятувальники припускають, що квартира загиблої була захаращена сміттям.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...