Жінка злякалася хижака на дереві та викликала рятувальників - "розгадка" шокувала всіх (фото)

Жителі одного з районів Кракова (Польща) втратили сон через страхітливу істоту, яка висіла на дереві біля будинку. Люди перестали відкривати вікна, боячись, що хижак проникне до них в оселю, поки сусідка не викликала службу порятунку тварин, передають Патріоти України.

Коли рятувальники отримали повідомлення від стривоженої жінки, вони не знали чого очікувати. Вона просила інспекторів швидше приїхати і зняти з куща бузку хижу ігуану. Співробітникам здалося це дивним, оскільки навряд чи рептилія вижила б на вулиці цієї прохолодною весною. Проте, вони вирушили за вказаною адресою.

Коли співробітники організації прибули на місце, то виявили звичайний французький круасан, який застряг у гілках. Ймовірно, хтось із жителів просто вирішив підгодувати пташок, а сусіди прийняли його за хижого звіра.

Як написали рятівники на своїй facebook-сторінці, це не запізнілий першоквітневий жарт, а реальна історія. Вони відзначили, що люди повинні продовжувати проявляти обережність та повідомляти про будь-які побоювання.

"Завжди варто повідомляти, якщо вас щось турбує. Краще перевірити та приємно розчаруватися, іноді (на жаль, дуже рідко) посміятися, ніж нічого не зробити - інакше це може привести до трагедії", - відзначили в організації.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...