Жінку заарештували за незвичний злочин: Порізала кількох чоловіків і смоктала з ран кров

Двоє чоловіків залишилися живі та доставлені в лікарню, де їм надали медичну допомогу після серйозних травм шиї і грудей.

У Кенії заарештували жінку, яка порізала 3-х чоловіків, щоб "висмоктати їх кров". Один з порізаних загинув. Маргарет Вамбуі Вангарі звинувачується в тому, що зарізала одну людину та завдала важких поранень двом іншим в місцевості Кахава-Уест. Про це пише The Sun, передають Патріоти України.

За даними поліції, насильство почалося після того, як спалахнула бійка між підозрюваною, озброєною кухонним ножом, і її хлопцем. Після того, як 2-є чоловіків спробували втрутитися і розборонити пару, Вангарі завдала їм удари, а тоді почала смоктати кров з відкритих ножових ран, які отримали 3 жертви.

Поліцейські врятували Вангарі від розлюченого натовпу, який вирішив влаштувати суд Лінча і почав забивати жінку камінням.

Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Послухалась новоявленого "сутенера" Гетманцева: Модель OnlyFans сплатила в держбюджет податків на понад 13 млн гривень

субота, 26 жовтень 2024, 17:34

Державна податкова служба залучила до декларування доходів контент мейкера із сайту платних контент-послуг OnlyFans. Про це повідомив голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Telegram в суботу, 26 жовтня, передають Патріоти Україн...