Жінку знайшли без голови і серця: У Москві сталося загадкове вбивство, підозрюваний теж мертвий

За однією з версій, вбивця спочатку розчленував жінку, а потім вистрибнув з вікна. За іншою версією, у справі замішаний хтось третій.

У московській квартирі знайшли жінку з відрізаною головою і вирізаним серцем. Ймовірний вбивця наклав на себе руки. Але слідчі допускають, що у справі замішана третя особа. Про це повідомляє "Московський комсомолець", передають Патріоти України.

У вівторок ввечері в поліцію надійшла інформація про виявлення трупа біля будинку на вулиці Нікулінська. За попередніми даними, чоловік наклав на себе руки. Коли правоохоронці піднялися у квартиру, з якої він випав, то знайшли там розчленований труп жінки. При тому, що голова і серце лежали в пакеті в коридорі. Сама жінка померла від ножових поранень.

За однією з версій, чоловік спочатку розчленував жінку, а потім наклав на себе руки. Але перевіряється також версія подвійного вбивства. Адже у загиблого також є ножове поранення. Не виключено, що у квартирі був хтось третій.

За попередньою інформацією, загиблий чоловік - 46-річний житель Новосибірська, жінка - 41-річна мешканка Кемеровської області. Наразі ведеться розслідування.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...