"Жіноча сумочка та рожева парасолька": ЗСУ показали поле бою після знищення окупантів з награбованим в Україні

Після знищення ЗСУ російських окупантів на полі бою залишись жіноча сумочка на ланцюжку, рожева парасолька, пляшечки з парфумами. Про це повідомили бійці 93 ОМБр Холодний Яр, передають Патріоти України.

Вони виклали підтверджуюче фото та залишили коментар."Ви колись дивилися російські фільми про війну? Про Афганістан, Чеченські війни? Про героїчних російських вояк, які попри перевагу противника виконують накази, прикривають груддю товаришів, утримують стратегічно важливі висоти під вогнем? А чи бачили у таких фільмах на полі бою, наприклад, жіночу сумочку на ланцюжку? Чи рожеву парасольку і пляшечки з парфумами? Ні? А знаєте чому? Бо російський кінематограф бреше", - сказано у повідомленні.

Також вони зазначили, що насправді у російських військових нема ніякої звитяги, честі, відчуття побратимства. "Бо це великі зграї мародерів, грабіжників та покидьків. Їм не соромно обнести цивільний будинок, щоб потім привезти своїй коханій чужі вживані речі у подарунок. Тож, на майбутнє радимо реквізиторам російських фільмів запасатися жіночими трусами, прасками, біжутерією і рожевими парасольками, аби їхні "герої" виглядали у кадрі більш реалістично", - сказали там.

Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: Митрополит дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 6:37

У суботу перед Великоднем потрібно поводитись, як годиться християнам: вшановувати Господа, нічого не святкувати та зберігати спокій і тишу. А от святити у неділю в храмах можна будь-яку їжу, яка може мати для людей "сакральне значення". Про це в інтер...

В Україні запустять кешбек за купівлю українських товарів, але всі операції будуть "під ковпаком": Що треба знати

четвер, 2 травень 2024, 6:30

Анонсована держпрограма "Купуй українське", в рамках якої люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та послуг, дозволить державі стежити за транзакціями громадян. Справа в тому, що користувач для отримання кешбеку повинен...