"Жінок було дуже багато, дізналася містичним чином": Сніжана Бабкіна заговорила про зради чоловіка-музиканта

Вперше про таємні походеньки Сергія Бабкіна стало відомо влітку минулого року. Тоді музикант зізнався, що зрадив дружині на гастролях і Сніжана про все дізналася. Виявляється, це був не поодинокий випадок, зазначають Патріоти України.

Як розповіла дружина артиста у програмі "Життя відоміх людей", за три роки у співака було дуже багато жінок - більше ста. Про численні зради чоловіка танцівниця дізналася містичним чином. Їй приснилася полка з ляльками, яких було не злічити. "Полка. На першому плані стоїть оголений Сергій, а на полиці немає кінця і краю", - згадує Сніжана.

Коли Бабкіна прямо запитала чоловіка, він зізнався лише в одному зв'язку, з дівчиною легкої поведінки. "Я кажу: "Сергію, я знаю, що багато". "Як ти знаєш?! Ні, одна". "Не бреши собі, не бреши мені. Він опустив голову і сказав: "Так. За ці три роки було багато жінок". Я кажу: "Скільки?". Він каже: "Багато". Я кажу: "Скільки було за три роки?!". І тоді він сказав: "Більше ста", - поділилася Сніжана.

Тоді танцівниця хотіла піти від чоловіка і була налаштована розлучитися. Але музикант просив вибачення через пісні й говорив, що не бачить життя без неї. "Після цього Сергій сказав: "Тобі необхідно їздити зі мною. Якщо ти підеш, я помру", - розповіла Сніжана.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...