Жінці довелося терміново робити кесарево: Під Києвом п'яний водій збив вагітну (фото)

У селі Погреби Броварського району Київської області трапилася моторошна ДТП. Водій напідпитку наїхав на вагітну місцеву жительку і намагався втекти з місця ДТП, але його затримали. Жінці ж зробили кесарів розтин, загрози життю дитини не виявили, передають Патріоти України.

Як написала прес-служба поліції Київської області, потерпіла із сестрою та племінницею вийшли з будинку та йшли узбіччям у напрямку села Зазим’я. Майже одразу на них наїхало авто. Водій не зупинився та почав втікати з місця події. Втім, не впоравшись із керуванням, чоловік в’їхав у гаражне приміщення. Він вибіг із машини і знову почав тікати.

Це помітили перехожі, яким вдалося впіймати водія. Вони викликали поліцію. Правоохоронці затримали 33-річного чоловіка на місці події. У нього не виявили ушкоджень. Вагітну жінку із травмами та забоями грудної клітки госпіталізували до Центральної районної лікарні. За допомогою кесаревого розтину медики врятували життя дитині. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...