"Жоден г***он ще не виконав вимог": Луцький терорист заявив, що є поранений

Максим Плохий сказав журналістам, що відпустить заручників, коли виконають його вимоги.

Луцький терорист Максим Кривош в розмові з журналістами телеканалу НТА заявив, що заручники в автобусі знаходяться в поганому стані. Серед них є поранений, вагітна жінка і дитина, передають Патріоти України.

Як повідомляється, терорист сказав журналістам, що відпустить заручників, коли будуть виконані його вимоги. За його словами, «чим більше було б камер», тим швидше б його вимоги виконали. «Заручники в поганому стані. Повний автобус, одна людина поранена, одна вагітна, одна дитина», — відповів він журналістам. Кривошей додав, що «жоден г***он» з тих, кого він перерахував, не виклав відеозвернення, як він того вимагав.

Нагадаємо, сьогодні вранці на Театральному майдані у центрі Луцька озброєний чоловік захопив рейсовий автобус приміського сполучення з близько 20 пасажирами. В області введено оперативний план "Заручник", СБУ введено план "Бумеранг". Із зловмисником ведуться перемовини. Центр міста перекрито поліцією. Відомо, що чоловік висловлював обурення "існуючою системою в Україні", відмовився виходити і відпускати людей, а також відкрив стрілянину в бік правоохоронців. Відомостей про постраждалих наразі немає.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...