Жодна дитина не повинна переживати таке: Індійська актриса Пріянка Чопра розповіла історію дівчинки з Харкова (відео)

Індійська модель та актриса, переможниця конкурсу "Міс Світу 2000" Пріянка Чопра опублікувала на своїй сторінці в інстаграмі щемливу історію дівчинки з Харкова, передають Патріоти України.

Пріянка Чопра є послом доброї волі UNICEF, які зняли відеоролик про 10-річну харків’янку Соню, яка вже два місяці живе зі своєю родиною та домашніми улюбленцями у метро.

Дівчинка найбільше мріє про зустріч з однокласниками та спокійне життя, яке в неї було до приходу російських солдатів. Тепер у Соні замість зручного ліжка – лавка у вагоні, замість столу – паперова коробка, а замість ігрового майданчика – перон.

"Жодна дитина не повинна жити під землею"

Пріянка Чопра особливо перейнялася історією дівчинки та опублікувала відеоролик у своєму інстаграмі, за яким стежить понад 77 мільйонів людей зі всього світу. Модель зазначила, що «дитинство, проведене під землею, не є дитинством, яке має пережити будь-яка дитина».

"У світлі всього, що зараз відбувається у світі, це важлива історія для всіх нас, адже незважаючи на умови, в яких вона живе, Соня все ще катається на роликах і навчається. Жодна дитина не повинна жити під землею. Жодна дитина не повинна жити в страху. Жодна дитина не повинна бути позбавлена своїх прав", – написала знаменитість.

Пріянка Чопра також згадала про важливість роботи спеціалізованої структури ООН UNICEF, яка є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей. Вона зазначила, що UNICEF надає освіту, доступ до чистої води, підтримку психічного здоров’я, медичне забезпечення та багато іншого.


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...