Жодна свиня не заслуговує на подібну образу: У Німеччині перейменували кабана на ім'я Путін (фото)

У баварському парку дикої природи Mehlmeisel Waldhaus донедавна мешкав дикий кабан на ім'я Путін. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну його вирішили перейменувати, щоб не ображати тваринку прізвищем кровожерливого диктатора, передають Патріоти України.

На початку березня керівництво Mehlmeisel Waldhaus оголосило конкурс на нове ім'я для дикого кабана. Відвідувачі парку надіслали 2 700 різноманітних варіантів, і лише через півтора місяця, шляхом голосування, тваринка отримала нове прізвисько – Ебергофер.

Історія перейменування дикого кабана Путіна

Після того, як Росія розпочала активну фазу агресії проти України 24 лютого, співробітник баварського парку Еккард Міккіш вирішив, що дикий кабан не повинен страждати, і публічно заявив: "Жодна свиня не заслуговує на ім'я цього нелюдського виродка (Путіна – ред.)".

Після цього Mehlmeisel Waldhaus почав активно збирати ідеї від відвідувачів, як можна перейменувати кабана. Серед найпоширеніших імен, які надсилали люди, керівництво парку згодом зробило голосування. До шортлиста потрапили такі прізвиська:

  • Ігор;
  • Фредерік;
  • Мир (з посиланням на заклики до миру в Україні);
  • Густль;
  • Ебергофер.

Саме останнє ім'я й перемогло у голосуванні з величезною перевагою – отримало майже 3 тисячі голосів проти Ігоря, яке на другому місці назбирало лише 201 голос. Зазначається, що Ебергофером тваринку назвали на честь відомого баварського коміка, який веде власне шоу на місцевому телебаченні.

До слова, на честь перейменування кабану Ебергоферу вручили бісквітний торт з марципанами, прикрашений п'ятьма усміхненими свинками. Кабанчик дуже соціальний, товариський, важить майже 200 кілограмів, розповідають працівники баварського парку дикої природи.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...