Жодного каяття: Підозрюваний у вбивстві одеської школярки розважається і танцює в СІЗО (відео)

Мати вбитої дівчинки оприлюднила відеозапис, де видно, як підліток танцює під музику і сміється.

Неповнолітній, який затриманий за підозрою у вбивстві одеської школярки Дарини Дробот, скоєному в листопаді минулого року, розважається в слідчому ізоляторі і сміється, танцюючи під музику. Про це в соціальних мережах повідомила мати дівчинки Христина Дробот, оприлюднивши відповідне відео, передають Патріоти України.

«Вже 4 місяці як моя дівчинка не з нами, я ще не можу повірити, що більше не зможу її обійняти, поцілувати, зустріти зі школи, сказати, як я її люблю..., як я сумую... нікому не зрозуміти, і ворогу не побажати це відчувати. А ось сволота, яка її у мене відняла, живе повним життям, веселиться навіть перебуваючи в СІЗО», - написала жінка.

Вона також виклала відеозапис, на якому зображено, як молода людина (очевидно, підозрюваний) танцює під музику, сміється тощо. Разом з ним - ще один неповнолітній, а третя людина - фіксує те, що відбувається на мобільний телефон. Ситуацію також прокоментувала відома громадська активістка, колишній співробітник патрульної поліції Зоя Мельник, яка висловила обурення тим, що відбувається в слідчому ізоляторі. «Підозрюваний у вбивстві неповнолітньої Даші Дробот розважається в СІЗО, а мама по-звірячому вбитої дівчинки дивиться це відео. Звідки у підозрюваного мобільний телефон, з якого він може погрожувати рідним і свідкам (звичайна для України ситуація)?», - зазначає Мельник.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...