Жодної пісні українською: В Apple Music назвали улюблені треки киян

Мешканці столиці, на жаль, залишилися вірними російському репу.

В Apple Music з'явилися чарти міст, серед них - Київ. Як повідомляється на сайті додатку, плейлист буде оновлюватися кожен день. А складається він з 25 найпопулярніших треків, інформують Патріоти України.

Всього ж чарти доступні більш ніж для 100 міст світу. Зазначимо, що в топ-25 в Києві потрапили лише кілька українських артистів. При цьому всі пісні або російською, або англійською мовами.

На цей час в трійці лідерів знаходяться композиції російського співака Єгора Кріда, американського репера Lil nas X та ще одного російського виконавця Ramil'.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...