Жорстка посадка посеред тайги: Знайдено понівічений Ан-28, що зник в небі Сибіру

Ан-28

У п'ятницю, 16 липня, рятувальники знайшли у Томській області пасажирський Ан-28, який раніше зник з екранів радарів. Літак здійснив жорстку посадку на відкритому майданчику посеред тайги. За уточненими даними, на борту було 19 осіб, зокрема двоє дітей, зазначають Патріоти України.

Місце посадки Ан-28 вдалося знайти з повітря. «Серед пасажирів є живі люди, літак сильно пошкоджено», — розповів співрозмовник агентства.

Повітряне судно летіло за маршрутом Кедрове — Томськ. За попередніми даними, причиною жорсткої посадки стала відмова двигуна.

Пошуковим групам вдалося зловити сигнали аварійного радіомаяка. Прилад спрацював у 70 км від Кедрового.

Загиблих немає. Сам борт перекинувся, від удару об землю сильно постраждали стійки шасі. Всі 19 пасажирів ціл. У них в основному удари і садна.

"Рятувальники відвезли всіх пасажирів літака з місця посадки в село Бакчар. Звідти планувалося доставити їх до Томська, але шість чоловік відмовилися від польоту, так як бояться. Відмовники планують добиратися до будинку на автобусі. Решта готуються до зльоту, пише Telegram-каналі Mash.

Цей Ан-28 з бортовим номером RA-28728 здійснив перший політ у 1989 році. Сертифікат льотної придатності літака діє до 30 січня 2022 року.


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...