Жорстко: Мережу вразили методи дезінфекції в Індонезії авіапасажирів з Китаю (відео)

Пізніше влада Індонезії, очевидно, вирішила, що такі заходи є неефективними і тимчасово припинила польоти в і з материкового Китаю, починаючи з 5 лютого.

В Індонезії вирішили обприскувати людей, які прилітають з Китаю спеціальною рідиною в рамках боротьби проти поширення смертельного коронавіруса, передають Патріоти України.

У мережі опублікували ролик про те, як в Джакарті, столиці Індонезії, зустріли один з рейсів, що прилетів з Китаю. На відео видно, що люди виходять з літака в масках, а під трапом їх зустрічають люди в костюмі хімічного захисту, які обприскують прибулих спеціальною рідиною. Так місцева влада сподівається уникнути поширення вірусу в їх державі.

Пізніше влада Індонезії, очевидно, вирішила, що такі заходи є неефективними і тимчасово припинила польоти в і з материкового Китаю, починаючи з 5 лютого. Тим часом Європейський союз направив до Китаю 12 тонн захисного спорядження, в тому числі засобів індивідуального захисту, для допомоги в боротьбі з коронавірусів. Про це йдеться в заяві Єврокомісії. «Як негайної першої реакції країни-члени виділили загалом 12 тонн захисного спорядження, яке вже на шляху до Китаю», - заявили в ЄК, зазначивши, що допомогу надали після отримання інформації з Китаю про відповідні потреби.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...