Жорстока розправа нелюдів над українцем: Окупанти повісили патріота на Луганщині

В тимчасово окупованому Сватівському районі Луганської області, де може пройти український контрнаступ, військові РФ повісили місцевого мешканця, який мав чітку проукраїнську позицію. Про це повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, передають Патріоти України.

За його інформацією, чоловіка позбавили життя в його рідній Нижній Дуванці. Про загиблого відомо, що вороги постійно тиснули на нього і тягали на допити. Однак сватівчанин не змінював власних поглядів і чекав на визволення.

«При деокупації територій проводитимуть ретельні стабілізаційні заходи. Запевню, що кожного ката та колаборанта покарання знайде! А якщо не загинуть на полі бою чи від куль власних заградзагонів і встигнуть втекти — щодня просинатимуться в страху», — обіцяє Лисогор.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...