Жорстока розправа: Під Одесою дружина бензопилою відрізала чоловікові-п'яниці ніс, - ЗМІ

На Одещині жінка відрізала чоловікові ніс бензопилою за те, що він багато пив, повідомляє Telegram-канал "Одесса INFO. Новости", передають Патріоти України.

Інцидент стався у селищі Радісне Іванівського району. Там до лікарні звернувся 69-річний чоловік із відрізаним шматком носа та відкритою раною обличчя. Каліцтво йому завдала власна дружина за постійні пияцтва, які він влаштовував удома.

Заяву чоловік писати на дружину не став та повідомив поліції, що нібито впав на бензопилу самостійно. Офіційної інформації про цей інцидент від правоохоронних органів наразі немає.

Українців штрафуватимуть за борги по комуналці: Як можуть покарати

понеділок, 20 травень 2024, 13:56

В Україні повертаються штрафи і пеня за несплату комунальних послуг, примусове стягнення заборгованості та можливість відключення від послуг для боржників, крім тимчасово окупованих територій і зон бойових дій. Боржникам можуть нараховувати пеню до 0,0...

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...