Жорстоке катування дитини в Черкасах: Як виглядає будинок, де живе бабуся хлопчика (фото)

У Черкасах лікарі досі борються за життя 6-річного Андрія, якого зі страшними травмами привезли до лікарні. Будинок, у якому знущалися з дитини, розташований у центрі Черкас і має не дуже привабливий вигляд – безлад, тріщини й купа собак. Відповідні фото опублікувало видання Телеграф, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, в цьому будинку дитину гризли собаки і катували люди. Триває слідство. За інформацією журналістів, будинок виділяється серед інших, адже має не дуже привабливий вигляд. Всюди тріщини та безлад. Собаки живуть разом із людьми, для них немає окремих вольєрів на подвір'ї. Дім потребує капітального ремонту.

За словами сусідів, господарі завжди тримали багато собак різних розмірів. Суд ніби конфіскував тварин, але наразі біля подвір'я чути, що в будинку вони є. Сусіди кажуть, що маленьких собак там близько 15. Тривожаться через це і тому, що неподалік є парк відпочинку, де завжди багато дітей.

Нагадаємо, що бабуся Андрія сказала в лікарні, що онук упав із купи цегли. Однак лікар не повірив, адже на тілі дитини були жахливі травми. За словами правоохоронців, ймовірно собаки живцем з'їдали дитину, доки та лежала непритомна. Зараз за життя Андрія борються лікарі.

Джерело: Телеграф

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...