Жорстоке вбивство сім'ї в Києві: З'явилося ім'я і фото підозрюваного підлітка, який без жалю зарізав батьків і молодшого брата

У сім'ї підлітка, який може бути причетний до жорстокого вбивства батька, матері та 8-річного брата в Києві, раніше виникали конфлікти. Як повідомили у пресслужбі столичної поліції, слідчі розглядають кілька версій того, що сталося, передають Патріоти України.

"Попередньо є інформація, що в цій сім'ї раніше були якісь конфлікти. Зараз вирішується питання про те, щоб повідомити підлітку про підозру. Причини та обставини події встановлюються", – розповіли в пресслужбі. Правоохоронці додали, що раніше неповнолітній, учень одного з училищ столиці, на обліку інспекторів ювенальної поліції не перебував.

Як повідомила пресслужба Департаменту карного розшуку НПУ, затриманий стверджував, що його "перемкнуло" і він не знав, що робити далі. Молодшому братові "давав "останній шанс", однак він не виправився". Видання "Українська правда" посилаючись на власні джерела, уточнило, що він повністю зізнався в злочині..

Свої дії хлопець пояснив "неприязними відносинами, що склалися в родині під час їх постійних сварок та особистим негативним ставленням до рідних". Правоохоронці вилучили в затриманого ніж у вигляді "метелика". Під час поверхневого огляду на долонях підлітка виявили різані пошкодження, характерні при нанесенні ударів гострим предметом.

Джерело видання "Сегодня" повідомило, що "хлопцю здавалось – брата люблять більше". "Батьки на нього (затриманого) сварились. Більш точно встановить психологічна експертиза", – розповів співрозмовник видання. Інтернет-ЗМІ "Страна" повідомило, що нібито хлопця звуть Максим Сумін. Він учень першого курсу Київського регіонального вищого професійного училища будівництва за спеціальністю "автослюсар".

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...