Жорстокі розваги: У Дніпрі підлітки жорстоко побили металевими прутами безпритульних

2 січня в центрі Дніпра до перехожих звернувся безхатько, який попросив викликати швидку допомогу для його друга. За словами чоловіка, йому стало дуже зле, і він може померти, передають Патріоти України.

Коли на проспект Олександра Поля прибули лікарі, вони виявили на парапеті побитого чоловіка, який практично не рухався.

Пізніше з'ясувалося, що його разом із товаришем побитли підлітки. Озброєні металевими прутами, вони без усіляких причин напали на безпритульних. Медики привели потерпілого до тями, проте його стан залишається важким. На вигляд йому близько 45 років.

Постраждалого забрали в міську лікарню разом з його другом, оскільки той теж був сильно побитий. На обличчі у нього були гематоми і рани, а на тілі - садна. Чи будуть потерпілі просити поліцейських, щоб нападників знайшли - поки невідомо.

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...

Треба мати документальне підтвердження: Ннюанси щодо зміни місця проживання військовозобов'язаними

четвер, 2 травень 2024, 8:30

В Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії діє воєнний стан, і військовозобов'язаним тепер не так просто змінити своє місце проживання. Вони не можуть поїхати в інше місце без дозволу керівника ТЦК та СП. А якщо у військовозобов'язаного відб...