Жорик і компанія: Мавпи, що втекли із зоопарку, влаштували переполох в Одесі (відео)

Через нестандартну ситуацію звіринець тимчасово закрили для відвідувачів.

Вдень у п'ятницю, 24 липня, з Одеського зоопарку втекли три павіана. Очевидці повідомляли, що бачили втікачів на території трамвайного депо і навіть на «Привозі». Оприлюднили відео, на якому одна з мавп пересувається по даху будівлі, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

У зоопарку підтвердили факт події. Зокрема, співробітник парку повідомив, що через нестандартну ситуацію звіринець тимчасово закрили для відвідувачів.«Втік ватажок-самець на прізвисько Жорик, а також ще один самець і самочка - вони молодші, хоча всім їм вже більше десяти років, - уточнив директор зоологічного парку Ігор Бєляков. - Довелося задіяти не тільки всіх наших працівників, а й співробітників ДСНС і поліції. Операція по розшуку і затриманню тривала понад дві години.Як стало відомо, коли з'ясували конкретні місця «нової дислокації» павіанів і зрозуміли, що так просто, «голими руками», їх не візьмеш, застосували транквілізатор. Правда, відразу ж ввели тваринам антидот.

За словами керівництва звіринця, «втікачі» відчувають себе цілком нормально і зараз знаходяться у ветеринарному відділенні. Пізніше вони будуть переведені на свої звичні місця.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...