Журнал People назвав найсексуальнішого чоловіка 2023 року

Патрік Демпсі

Американський журнал People обрав найсексуальнішого чоловіка 2023 року. Їм став 57-річний актор та автогонщик Патрік Демпсі.

Знаменитість вже встиг прокоментував новий титул. За його словами, спочатку він був шокований, але згодом з гумором відреагував на свій новий статус.

"Я радий, що це відбувається зараз у моєму житті. Приємно мати визнання, і, безумовно, моє его потішене, але це дає мені можливість використовувати його для чогось позитивного", - сказав він.

Варто зауважити, що Патрік Демпсі - відомий американський актор. Найбільше він прославився завдяки головній ролі у серіалі Анатомія Грей.Найближчим часом також вийде фільм Феррарі Майкла Манна, де Демпсі зіграв роль гонщика П'єро Таруффі.

Щодо особистого життя, то він багато років одружений і з дружиною, 57-річною Джилліан виховує трьох дітей: 21-річну Таллулу та 16-річних синів-близнюки Дарбі та Саллівана.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...