Журнал People назвав найсексуальнішого чоловіка 2023 року

Патрік Демпсі

Американський журнал People обрав найсексуальнішого чоловіка 2023 року. Їм став 57-річний актор та автогонщик Патрік Демпсі.

Знаменитість вже встиг прокоментував новий титул. За його словами, спочатку він був шокований, але згодом з гумором відреагував на свій новий статус.

"Я радий, що це відбувається зараз у моєму житті. Приємно мати визнання, і, безумовно, моє его потішене, але це дає мені можливість використовувати його для чогось позитивного", - сказав він.

Варто зауважити, що Патрік Демпсі - відомий американський актор. Найбільше він прославився завдяки головній ролі у серіалі Анатомія Грей.Найближчим часом також вийде фільм Феррарі Майкла Манна, де Демпсі зіграв роль гонщика П'єро Таруффі.

Щодо особистого життя, то він багато років одружений і з дружиною, 57-річною Джилліан виховує трьох дітей: 21-річну Таллулу та 16-річних синів-близнюки Дарбі та Саллівана.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...