Журнал Time назвав найкращі винаходи 2021 року: Що увійшло до списку

Американський щотижневий журнал Time назвав 100 найкращих винаходів поточного року: що опинилося у списку. У список 2021 року потрапили ґаджети, технології та винаходи, відібрані за категоріями, зазначають Патріоти України.

Так, у розділі "Додатки та софт" опинилася нова пошукова система Neeva, яка стає все популярнішою завдяки функції "Без реклами та трекерів".

Також до списку увійшла програма тривожної кнопки Subdial та інтерактивна карта MTA Live Subway Map.

У категорії "VR і AR" опинилися смарт-окуляри доповненої реальності Lenovo ThinkReality A3 Smart і Qualcomm Snapdragon XR2, які мають множинні корисні для роботи функції.

Серед споживчої електроніки найкращими ґаджетами виявилися унікальний цифровий фотоапарат Paper Shoot Camera, смартфон Samsung Galaxy Z Flip3 (нова інкарнація смартфона-розкладачки корейської компанії) та модульний ноутбук Framework Laptop.

До списку найкращих винаходів у сфері охорони здоров'я експерти зарахували вакцини від COVID-19 та малярії.

Також до рейтингу кращих винаходів 2021 року потрапив робот-пилосос Roborock S7, телевізори LG G-серії та футуристичні кросівки від Adidas і Nike.

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...