Журнал звільнив з роботи редакторку, яка "сплутала" похорон Героя України з вуличним фестивалем

Євгенія Пліхіна залишає посаду заступника головного редактора журналу Cosmopolitan.

Євгенія Пліхіна. Фото: соцмережі.

Головний редактор журналу Cosmopolitan Україна Олександра Буринська висловила офіційну позицію бренду про скандал з замредактором Євгенією Пліхіною. Про це повідомляють на сторінці журналу у соцмережі, передають Патріоти України.

"Весь колектив українського видання журналу Cosmopolitan висловлює глибокі співчуття родині та всім близьким трагічно загиблого героя і щиро вибачається за текст, опублікований Євгенією Пліхіною на її особистій сторінці. Цей текст не стосується позиції бренду, ми дуже жалкуємо, що наша колега так вчинила. Ми категорично не поділяємо її думку", - написала редактор.

Також вона заявила, що через ситуацію, що склалася, журнал припиняє співпрацю з Пліхіною - вона залишає посаду заступника головного редактора журналу Cosmopolitan. "Бренд Cosmopolitan беззастережно знаходиться на стороні свого народу в боротьбі за збереження незалежності і суверенітету, висловлює підтримку героям, які захищають Україну і поважає світлу пам'ять загиблих, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє. Cosmopolitan Україна завжди підтримував соціальні ініціативи та проекти і надалі буде працювати в цьому напрямку", - зазначила Буринська.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...