Журналіст "Радіо Свободи" потрапив під обстріл на фронті, він у реанімації

Знімальна група "Крим.Реалії" потрапила під ворожий артилерійський обстріл, зранку, 17 січня, під час зйомок телесюжету на півдні України, передають Патріоти України.

Внаслідок обстрілу журналіст Дмитро Євчин отримав поранення. Як пише видання, група знімала телесюжет на передовій в районі населеного пункту Роботине Запорізької області. Внаслідок обстрілу Євчин отримав осколкове поранення в ногу.

Військові разом з оператором надали Євчину першу допомогу й евакуювали до стабілізаційного пункту в сусідньому селі, а потім до лікарні в Запоріжжі. Як стверджують лікарі, операція завершилась успішно, а журналіст поки перебуватиме в реанімації.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...