"Капець! Просто бракує слів": У Львові посеред ночі журналістці спалили автомобіль при свідках (фото)

У Львові журналістці "Радіо Свобода" Галині Терещук спалили автомобіль. Невідомий у капюшоні підійшов до авто, яке було припарковане на вулиці, й у присутності свідків підпалив його. Інцидент ставвся в ніч на 30 січня, передають Патріоти України.

Про спалений автомобіль розповіла у Facebook сама Галина Терещук коротким повідомленням: "Щойно мені спалили машину". Згодом чоловік журналістки додав деталі та фото спаленого авто. Він написав, що свідком нападу на машину став сусід родини. Він навіть гукнув зловмиснику: "Що ти робиш? Ти вулицю хочеш спалити?" Та той не зупинився й лише відповів: "Ні, тільки цю машину".

У коментарях Галину підтримали: "Це ціна правди у Львові і сучасній Україні. Сподіваюся, що правоохоронці швидко знайдуть винних, як у справі спаленого авто комісара. І ще прошу, опублікуйте номер картки, щоб небайдужі змогли зібрати кошти на нове авто, бо ви не одна! Це стосується кожного, хто протистоїть системі зла", - пише Андрій Котенський.

"КАПЕЦЬ! Просто бракує слів! Галю, головне, що ти ціла та здорова. Чим допомогти? Сволота лякає будь-якими способами тих, які не мовчать, які не байдужі, і яким є різниця. Тримайся! З Богом!" - пишуть коментатори. Галина Терещук працює на "Радіо Свобода" з 2000 року. Закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...