Журналісти під Києвом виявили палац Ахметова (відео)

Земля маєтку знаходиться у власності компанії бізнесмена, хоча згідно з документами - це реабілітаційний оздоровчий комплекс.

Під Києвом триває будівництво будинку олігарха Рината Ахметова площею 12 тис. км², повідомляють Патріоти України.

За даними журналістів, площа будівлі займає приблизно 12 тисяч квадратних метрів. У власності олігарха маєток з 25 гектарами лісу і ландшафтним дизайном, штучними водоймами. Крім того, на території кілька гаражів, альтанок та мостів. У самому центрі знаходиться симетричний величезний палац. Маєток знаходиться в 35 кілометрах від столиці.

Будівництво будинку все ще триває. Журналісти повідомили, що земля маєтку знаходиться у власності компанії бізнесмена, хоча згідно з документами - це реабілітаційний оздоровчий комплекс.

Джерело: bihus.info

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...