Житель Харківщини продавав військовим неіснуючі позашляховики (фото)

Шахрай ошукав захисників майже на мільйон гривень.

Слідчі оголосили підозру 31-річному жителю Лозової, який продавав неіснуючі автомобілі військовим, інформують Патріоти України.

Як установило слідство, чоловік був раніше неодноразово судимим за майнові злочини. Він розміщував у мережі фейкові оголошення щодо продажу позашляховиків. Однак автівок у нього не було. Чоловік просив перерахувати частину грошей, а потім зникав.

"Коли на оголошення шахрая відгукувались потенційні покупці, його спільник узгоджував з ними деталі покупки і повідомляв про необхідність внесення передоплати. Одразу після зарахування грошей на картку "продавець" переставав виходити на зв'язок. Наразі встановлено десять потерпілих від дій шахрая. Усі вони — українські військовослужбовці. Загальна сума матеріальної шкоди складає близько 900 тисяч гривень", — повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Підозру чоловіку сформували за ч. 2 ст. 190 (шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Наразі вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та встановлюють інших причетних до злочину та потерпілих.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...