Житель Конго розчарувався у звичайній їжі і... почав гризти цеглу та вугілля

Житель Конго розчарувався у звичайній їжі та почав гризти цеглу та вугілля

Мешканець Конго сів на дієту з каміння, піску та деревного вугілля і відмовляється змінювати її, оскільки розчарувався у звичайних продуктах, передають Патріоти України.

Жан Марі, також відомий як Джам, відрізняється незвичайними уподобаннями в їжі. Він із задоволенням гризе цеглу, пісок та деревне вугілля, які можна знайти всюди. Час від часу чоловік куштує і звичайну їжу, але для нього вона втратила свій смак. За його словами, ніщо не може зрівнятися зі "стравами" з каміння, яке він їсть.

Конголезець зазначив, що почав їсти каміння одразу після народження. Попри спроби родичів відучити його від цієї звички, він продовжує дотримуватись своєї незвичайної дієти, оскільки вважає, що вона не шкодить його здоров'ю.

"Це моя улюблена їжа. Для мене це якраз те, що заслуговує на людину, яка багато працює. Звичайна їжа втратила свій натуральний смак, тому я віддаю перевагу піску, каміння та вугіллю", – говорить Жан Марі.

Раціон чоловіка викликає сумніви в оточуючих. На їхню думку, Жан Марі так і залишиться неодруженим, оскільки ніхто не піде заміж за людину з такими уподобаннями.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...