Житель Вінницької області вигадав хитрий і дешевий спосіб втечі за кордон, а далі щось пішло не так (фото)

У Львівській області на 10 200 грн оштрафували чоловіка з Вінниччини, який намагався виїхати за кордон із фальшивими документами. Про це йдеться у вироку Мостиського районного суду Львівської області, передають Патріоти України.

За даними суду, житель Вінницької області 2023 року знайшов в Інтернеті бланки тимчасового військового посвідчення та довідку ВЛК про непридатність до служби в армії. Він роздрукував файли, вклеїв туди свої фото та підробив підписи.

Наприкінці серпня 2023 року він вирішив виїхати за кордон, використавши "документи". На пункті пропуску "Шегині" він показав прикордонникам виготовлені вдома довідки - і на цьому його мандрівка закінчилася.

На суді підозрюваний провину визнав і розкаявся. Суд визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 358 КК України. Його оштрафували на 10 200 грн Цей вирок ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...