​Жителі багатоповерхівок міст України почали знаходити дивні мітки на поштових скриньках: Стало відомо, що відбувається

У мережі почала поширюватися інформація про появу дивних міток на поштових скриньках у під’їздах житлових будинків.

Помітивши рисочки, хрестики і кружечки на своїх скриньках, мешканці почали звертатися за роз’ясненнями до житлових організацій і навіть до поліції.

Масові випадки маркування поштових скриньок протягом тривалого часу обговорювалися в різних пабліках міських спільнот.

Стривожені мешканці жваво дискутували та висували різні припущення щодо походження цих кольорових міток. Забавки дітей, окультизм, діяльність “чорних” ріелторів чи злодіїв-домушників – теорій було безліч.

Виявилося, що більшість міток на поштових скриньках є результатом дій розповсюджувачів безкоштовної преси, які намагаються оптимізувати свою роботу.

У зв’язку зі зниженням тиражу друкованих видань останнім часом, вартість обслуговування адрес збільшується з кожним роком. У результаті кур’єрським службам доводиться шукати способи оптимізації своїх витрат.

Позначка ящиків помічниками-кур’єрами дає змогу ефективно планувати розповсюдження листівок та іншої кореспонденції на певній території.

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...