Жителі Бородянки застали Banksy за роботою і розповіли, який вигляд має знаменитий художник (відео)

Всесвітньо відомий британський художник Banksy намалював сім графіті на Київщині під час візиту до України. У зруйнованій російськими окупантами Бородянці місцеві жителі застали митця за роботою та розповіли, як він виглядає, передають Патріоти України.

За словами українців, Banksy – чоловік років 45-50 із невеликою бородою. Про це йдеться в сюжеті ТСН."Ну він такий, щоб як великий, то невеликий. Худий, так. Він із борідкою. Десь років від 45 до 50", – так люди описали британця.

Мешканцям Бородянки вдалося побачити, як художник малював одну зі своїх робіт, а дехто з них навіть встиг із ним познайомитися. Жителі селища розповіли, що Banksy приїздив два тижні тому та працював із командою.

"Четверо їх точно було, і з ними була дівчина. Там їхній автомобіль стояв. Трафарети йому подавали, а він балончиком все це робив. І починав ось з цієї верхньої точки згори. Ну, і я кажу, що, будете малювати, а вона – ну так, любить це діло людина", – згадують вони.

У Бородянці на візит невідомого художника тоді не звернули уваги. Лише коли Banksy виклав фото графіті з гімнасткою в свій Instagram, здогадалися, що то був саме він.

Хто такий Banksy

Невідомий британський художник вже багато років працює під цим псевдонімом, створюючи графіті у різних куточках світу. Є різні версії, ким же насправді є митець. За однією з них, Banksy – це швейцарський художник Метр де Кассон, хоча сам він це заперечує. Побутує й думка, що за псевдонімом ховається Джиммі Х'юлетт, британський художник коміксів і засновник групи Gorillaz.

Також ходять чутки, що таємничим художником може бути британський музикант Роберт Дель Найа, засновник тріп-хоп групи Massive Attack. Саме схожого на нього чоловіка бачив зблизька в Бородянці місцевий житель. "Схоже, що він там був. Тому що з борідкою була людина. Це точно. І риси обличчя схожі на нього", – сказав Геннадій.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...