Жителі брали участь у війні проти України: У Росії згоріло ціле селище, є загиблий (фото, відео)

У Росії у вівторок, 25 квітня, майже повністю згоріло село Сосьва Свердловської області. Було знищено житлові будинки, підприємства та навіть місцеву колонію. Про це пишуть російські пропагандисти, передають Патріоти України.

Займання у селищі сталось після обіду 25 квітня на місцевій пилорамі. Вогонь швидко перекинувся і там спалахнули житлові будинки, зокрема і багатоповерхівки. Згоріли також колонія, пилорама і підприємство з виробництва асфальту та бетону. Загалом вогонь знищив 92 будинки.

Росіяни, які щодня радіють через знищення українських міст, коли схоже сталось у них заговорили про "пекло та вогняний апокаліпсис". Відомо уже, що в селищі загинула одна людина. Її тіло знайшли під завалами. Наразі пожежа у селищі триває. Пропаганда також пише, що поруч стались займання у ще чотирьох селах.

Український активіст Сергій Стерненко зауважив, що жителі Сосьви брали участь у війні проти України. Відомо, що один із уродженців цього населеного пункту був ліквідований у нашій державі.


Їх вивозили на катування: На Харківщині судитимуть вчительку, яка "здавала" українців під час окупації села

субота, 11 травень 2024, 6:58

У Харківській області судитимуть колишню вчительку молодших класів, яка під час окупації села "зливала" ворогу дані про українських патріотів. . Як повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури, 57-річна мешканка села Лукʼянці Харківського ра...

Війна не завада? Кремінь назвав дві області України, де в школах досі вивчають російську мову

субота, 11 травень 2024, 6:50

Уповноважений із захисту державної мови України Тарас Кремінь повідомив, що в школах Харківської та Дніпропетровської областей учні досі вивчають російську мову. За його словами, це декілька закладів освіти, 45 класів та 768 дітей. Про це посадовець ро...