Жителі ОРДЛО відмовляються від російської вакцини. Їм погрожують звільненнями

На окупованому Донбасі фіксуються перші випадки відмови від вакцинації від COVID російським препаратом "Супутник V". У зв'язку з цим людям погрожують звільненнями. Про це у Facebook повідомляє "Східна правозахисна група", передають Патріоти України.

Повідомляється, що на окупованій частині Луганської області в Красному Лучі, Антрациті та Лутугиному відмовляються від вакцинації медики, бойовики так званої "народної міліції" та ті, хто працює в окупаційних адміністраціях. Вже відомо про майже 30 відмов, але цифра постійно зростає.

Також повідомляється, що медикам зпорожують невиплатою премій і надбавок, бойовикам - звільненням або відправкою на передову, а "чиновникам" - звільненням і неоплатою лікарняних у разі захворювання на COVID-19.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...