Жителя Харкова забили до смерті ломом і битою (фото)

Рецидивіст вирішив вбити знайомого через борг. Як встановило досудове розслідування, раніше неодноразово судимий 33-річний мешканець Куп’янська, який має непогашену судимість за майновий злочин, вирішив вбити свого 34-річного знайомого, який заборгував перед ним гроші, передають Патріоти України.

Зловмисник підготував дерев’яну биту і металевий лом. По допомогу він звернувся до свого 42-річного товариша-мешканця Краснокутської громади.

"8 березня 2024 року, знаючи, що потерпілий в цей час буде йти по лісовому масиву поблизу вул. Рудничної в Харкові, зловмисники приїхали до вказаного місця. Побачивши чоловіка, вони підбігли до нього та почали бити металевим лохом та деревʼяною битою по всьому тілом. Потерпілий загинув на місці", — розповіли в обласній прокуратурі.

Правоохоронці затримали зловмисників в порядку ст. 208 КПК України. Порушникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Двом чоловікам повідомили про підозру за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України). Стаття передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.



Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...