Жителька Індії знайшла у свого коханого тисячі фото голих жінок і здала його поліції

22-річна мешканка Індії виявила у телефоні бойфренда фотографії спільних колег в оголеному вигляді та здала його поліції, передають Патріоти України.

Танві (ім'я змінено) чотири місяці зустрічалася з 25-річним Адітья Сантошем, з яким працювала в аутсорсинговій компанії в Бангалорі, штат Карнатака. При цьому чоловік кілька разів записував на відео як вони займаються сексом, і Танві вирішила видалити ці ролики з телефону коханого.

Відкривши гаджет, вона виявила там понад 13 тисяч знімків голих жінок, у тому числі кілька фотографій спільних колег пари. При цьому деякі кадри були опрацьовані за допомогою редактора.

Танві одразу ж розірвала стосунки з Сантошем, повідомила про побачене керівника юридичного відділу фірми та зажадала вжити заходів.

Керівництво компанії написало на Сантоша скаргу до Департаменту поліції по боротьбі з кіберзлочинністю. У заяві компанії сказано, що нікому зі співробітниць фірми не було завдано шкоди, проте «якби ці фотографії потрапили до мережі, це завдало б їм серйозної травми».

У результаті Сантоша заарештували прямо на робочому місці. Наразі поліція з'ясовує, які зі знімків створені за допомогою редактора, а які справжні. Слідчі також намагаються встановити, чи затриманий не шантажував когось зі співробітниць за допомогою цих фото.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...