Жителька Волині зіграла у пінг-понг з британським принцом Вільямом (фото)

Ковельчанка Ангеліна Андросюк пограла у пінг-понг з британським принцом Вільямом у Варшаві. Про це повідомляє Ковельська міська рада, передають Патріоти України.

Ковельчанка Ангеліна Андросюк, яка 7 років навчається в школі Євроф’юче, мала можливість зіграти у пінг-понгз принцом Уельським Вільямом, коли той був у Варшаві з робочим візитом.

"Проходив тенісний турнір, у якому я спочатку не хотіла брати участь, проте згодом передумала. Почались змагання, де я обіграла всіх суперників. Згодом нам повідомили, що найкращі тенісисти турніру мають можливість зіграти з принцом Вільямом. Ми грали з ним в парі", – ділиться Ангеліна.

Після гри дівчинка мала розмову з членом королівської сім'ї, який питав про її родину та про Україну. Також цікавився як часто ковельчанка грає в теніс, чи їй це подобається.

"Ангеліна не розгубилася, відповідала. Побачивши, що донька вільно і впевнено спілкується, перекладач навіть не втручався", - каже мама.

Після спілкування дівчинка мала змогу зробити світлину з принцом Уельським.

Джерело: Еспресо.ТV

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...