Житло в Києві, Криму, Британії, вілла в Італії, номери в Грузії і купа готівки: Президент Зеленський оприлюднив декларацію за 2018 рік

Президент України Володимир Зеленський оприлюднив декларацію про доходи за 2018 рік, в якій вказав віллу в Італії, квартири в Києві і Криму. Декларацію опублікувало НАПК 20 травня, зазначають Патріоти України.

Так, Зеленський володіє житловим будинком площею 353,5 кв. м і земельною ділянкою площею 1200 кв. м в Іванковичах під Києвом, а також квартирою у Києві (131,9 кв. м). Крім того, він числиться співвласником ще двох київських квартир разом з братами Шефірами.

Дружині президента належить квартира в Лівадії і квартира в Києві. Також подружжя Зеленських орендує квартиру площею 91,9 кв. м у Великобританії.

Також Зеленський зазначив ще одну квартиру в Києві, яка зареєстрована на кіпрську компанію Aldorante Limited, а в Італії на San Tommaso S. R. L зареєстрований житловий будинок. У декларації за 2017 рік італійський маєток Зеленський не вказував.

Крім того, у президента з дружиною в Грузії є п’ять готельних номерів, вони вказані як об’єкти незавершеного будівництва.

У минулому році Зеленський заробив 9,71 млн, його дружина – 4,91 млн гривень. Готівкою президент тримає $190 тисяч, 107 тисяч євро, а перша леді – 150 тисяч гривень. На рахунках в Приватбанку президент зберігає $440 тисяч і 1 млн гривень.

У декларації зазначено два автомобілі – Range Rover 2016 року випуску і Mercedes Benz 2014 року випуску.

Президент також вказав ряд фінансових зобов’язань – кредит на 200 тис. гривень в ОТП Банку, кредит на 400 тис. гривень в Приватбанку і позику на 1,8 млн фунтів Film Heritage inc.

Зеленському належать компанії “Киноквартал” і “Студія Квартал-95”. Також Зеленський володіє акціями компаній, зареєстрованих на Кіпрі.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...