Життя біглого олігарха в приймах: У Москві засудили "за особливо велике шахрайство" ексголову "Нафтогазу" Бакая

Те, що дозволено путінським клептократам, біглим українським корупціонерам на Москві зась. Хоча відкупатись ніхто таким хлопцям не забороняє

Суд засудив до чотирьох років позбавлення волі умовно (з випробувальним терміном 4 роки) колишнього голову і одного із засновників НАК "Нафтогаз України" Ігоря Бакая за особливо велике шахрайство. Про це повідомили "Інтерфаксу" в пресслужбі Басманного суду Москви, зазначають Патріоти України.

Бакай був затриманий в Москві в жовтні 2017 року і поміщений під варту. Згодом запобіжний захід йому було змінено на домашній арешт.

Слідство звинуватило Бакая в розкраданні 12 млн доларів у Metalloinvest Limited, отриманих в рамках договору позики від імені ТОВ "Індустріальна група "Російський ведмідь". У МВС Росії, коментуючи справу Бакая, називали суму в 630 млн руб.

Зазначається, що Бакай має громадянства Росії, України і Греції. З 1997 року по 2000 рік був позаштатним радником президента Леоніда Кучми. У 2003-2004 роках очолював Державне управління справами.

Фігурував в ряді кримінальних справ, які розслідували українські правоохоронні органи. У 2005 році МВС України оголосило його в розшук у справі про зловживання повноваженнями.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...