Життя людей уже не повернути: У МВС назвали основну версію причини вибуху у багатоповерхівці на Позняках

Слідство називає недотримання технологій перевірки лічильників основною версією вибуху в багатоповерховому будинку на Позняках в Києві, який стався у неділю, 21 червня. Про це заявив заступник глави МВС Антон Геращенко в ефірі "Право на владу", передають Патріоти України.

Він зазначив, що поки що у цій справі немає пред'явлених підозр жодній людині. «Але основна версія, за якою працює прокуратура разом з поліцією - це перевірка дотримання технологій повірки лічильників співробітниками компанії «Київгоргаз». Дійсно, до цього страшного вибуху, який призвів до п'яти жертв, були повірки лічильників. Лічильники знімалися, замінювалися на спеціальні трубочки, і були повідомлення свідків, що був запах газу», - сказав Геращенко.

Як відомо, 21 червня у Києві у 10-поверховому житловому будинку за адресою: вул. Соломії Крушельницької, 1/5 стався вибух, за попередніми даними, газоповітряної суміші без подальшого горіння. В результаті вибуху сталося руйнування п'ятого, шостого, сьомого і восьмого поверхів. Рятувальники дістали з-під завалів тіла п'ятьох людей.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...