Життя обірвалось раптово: Щасливий син відправив матері селфі за лічені хвилини до смерті

39-річний американець Деніел Шедд відправив своїй матері селфи, а через кілька хвилин загинув в авіакатастрофі, пише Daily Star, передають Патріоти України.

Шедд разом з трьома університетськими друзями вирішили політати на чотиримісному одномоторному літаку. Чоловік був так радий цій події, що вирішив поділитися своїми емоціями з матір’ю.

Він відправив їй фото, на якому були зображені щасливі учасники польоту. Через п’ять хвилин після зльоту літак зазнав аварії. Чоловіки загинули на місці.

За словами батька Шедда, це був перший політ його сина з друзями, і він з нетерпінням чекав цієї події. Також він розповів, що літак був у “відмінному стані”, а нещодавно пройшов щорічну перевірку. За штурвалом перебував один з приятелів його сина. Поліція з’ясовує причини авіакатастрофи.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.