Життя перемагає: У Китаї другу добу поспіль не фіксують нових випадків захворювання на Covid-19

​Загальна кількість жертв хвороби в Китаї склала 3248 осіб

На материковому Китаї другу добу поспіль не зареєстрували нових випадків зараження коронавірусом нового типу Covid-19. Натомість коронавірус знайшли у 39 китайців, які прибули з-за кордону. Про це повідомили у МОЗ Китаю, зазначають Патріоти України.

У Пекіні виявлено шість хворих на Covid-19, Шанхаї - вісім, Тяньцзіні - один, провінціях Гуандун - 14, Фуцзянь - три, Ляонін, Хейлунцзян, Чжецзян, Шаньдун, Сичуань, Ганьсу та Гуансі-Чжуанському автономному районі - по одному.

Також повідомляється, що за останню добу померло три людини, які раніше заразилися коронавірусом. Загальна кількість жертв хвороби в Китаї склала 3248 осіб. Число хворих перевищує 80 тисяч.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...