Життя перевернулось на 180 градусів: Поліцейська, котра огидно знущалась та катувала п’яного, знепритомніла під час оголошення судового вироку

Засуджена певно навіть не уявляла, коли чинила злочин, що відповідальність таки настане. Хоча термін призначили їй лише умовний.

Вирок патрульній за знущання з п’яного винесли у Сумах. Три роки позбавлення волі за події річної давності. Тоді у дворі багатоповерхівки 28-річна поліцейська била ногами та відтоптувала чоботами пальці нетверезому чоловікові, у той час як її напарник притримував жертву, зазначають Патріоти України.

Під час слідства обох копів звільнили з лав патрульної поліції. Втім, суд визнав винною у перевищенні службових повноважень лише жінку. Почувши вирок у три роки, екс-патрульна знепритомніла просто у залі суду. Коли отямилась, дізналася, що покарання їй призначили умовне, з випробним терміном.

Ані адвокати, ані прокуратура оскаржувати вирок не планують, бо потерпілий заявив, що претензій до копів не має, і на оголошення вироку не з’явився.

Мова йде про події річної давнини. Тоді у дворі багатоповерхівки 28-річна жінка-коп била ногами та відтоптувала чоботями пальці нетверезому чоловікові, у той час як її напарник притримував жертву.

Джерело: ТСН.ua

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...