Життя підносить "сюрпризи": Жінка зачала третю дитину, виношуючи двійню - різниця у віці дітей склала 11 днів

Зірка TikTok, відома під ніком TheBlondeBunny, завагітніла вдруге через 11 днів після того, як дізналася, що чекає на двійню. Про виключно рідкісний випадок суперфетації дівчини розповіло видання NY Post, передають Патріоти України.

Суперфетацією називають запліднення яйцеклітин через кілька днів або тижнів після того, як перша вагітність вже наступила. Героїня вірусного ролика, яка зараз перебуває на 17 тижні вагітності, пояснила своїм шанувальникам, що відбувається у неї в животі.

"Ми знали, що це дві різні вагітності, - сказала вона. - Коли у вас відбувається овуляція, вона триває 24 години. А сперматозоїди можуть жити в вашому тілі до трьох-п'яти днів. Отже, наші перші дві дитини на 10 і 11 днів старше третьогї".

Щоб переконається, що вагітність проходить нормально, жінка робить УЗД кожні два тижні. Вона розповіла, що третій малюк росте здоровим темпами, і лише на пару тижнів відстає від своїх старших братів. І хоча така несподіванка зробила першу вагітність блогера не найпростішою, вона щаслива стати мамою трійнят.

"Ми хотіли стати батьками, і Бог сказав: "Обережніше з тим, чого просите", і дав нам трьох відразу, - сказала вона, сміючись. - Я злякалася, хвилювалася, відчула стільки різних емоцій, але не можу дочекатися, коли мої діти прийдуть в цей світ".

У червні українських водіїв почнуть включати до Реєстру військовозобов'язаних: Що це означає

четвер, 16 травень 2024, 8:57

У червні 2024 року в Україні почне офіційно функціонувати Реєстр військовозобов'язаних "Оберіг", до якого потраплять і водії. Про це розповіла заступник міністра оборони Катерина Чорногоренко. За її словами, Реєстр військовозобов'язаних "Оберіг" отриму...

Рекордні гонорари: Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій

четвер, 16 травень 2024, 8:23

Стало відомо, скільки зароблять за бій український боксер Олександр Усик (21–0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34–0–1, 24 КО). Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари за бій у своїй кар'єрі. Тайсон Ф'юрі отримає за бій 69 млн. доларів, а гонорар Ол...