Життя пішло шкереберть: Куплена на секонд-хенді річ погубила всю родину (фото)

Несправний літієвий акумулятор електровелосипеда став причиною жахливої пожежі, в якій загинула вся сім’я 30-річного британця Скотта Педена із Кембриджа. Про деталі цієї трагічної історії написало британське видання The Sun, передають Патріоти України.

Чоловік купив деталь до свого електровелосипеда на одному з інтернет-ресурсів, де продаються вживані товари, оскільки без власного транспорту не міг вчасно діставатися до роботи.

Через два дні після покупки несправний акумулятор вибухнув. Масштабна пожежа миттєво знищила дім британця. У вогні загинула вся його сім’я: 31-річна дружина Джемма, 8-річна дочка Ліллі, 4-ріний син Олівер і двоє собак – Бітсі та Роло. Сам Скотт дивом вижив, хоча чотири тижні провів у комі.

"У нас в будинку була пожежна сигналізація, втім зайнялась літієва батарея, тож у нас не було шансів. Я втратив все у вогні. Тепер потрібно починати все спочатку", – розповідає вбитий горем чоловік.

У той трагічний вечір Скотт залишив батарею заряджатися у коридорі й ліг спати. Прокинувся від потужного удару й побачив, що сходи на перший поверх охоплені вогнем.

"Був удар, схожий на вибух бомби. Сходи, стіни, бильця, – усе горіло. Я знав, що у нас немає шансів спуститися вниз. Кричав про допомогу з вікна, але ніхто не прийшов, тому я вирішив пригати й зламав собі п’яту", – каже чоловік.

Сусіди покликали на допомогу і підтримували Скотта до прибуття пожежників та медиків. Та коли чоловік побачив, як тіло дочки Ліллі виносять з будинку, то знепритомнів. Він перебував у комі протягом чотирьох тижнів і пережив зупинку серця та три напади пневмонії. Прокинувшись, добре пам'ятав усі подробиці пожежі, але не знав, чи вижила його родина. "Це було найтяжче – сказати йому, що вони не встигли", – згадує 65-річна матір британця.

Зараз чоловік уже повернувся додому з лікарні, але перебуває в інвалідному візку через ускладнення, пов’язані з переломом п’яти.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...