Життя після метро. Транспортний колапс у столиці. День другий. Люди клянуть "мусорів", що чинять перепони, та Зеленського (відео)

Особливо важка ситуація склалася вранці в спальних районах лівого берега. Епідеміологічна ситуація на зупинках і в переповненому транспорті просто жахлива

Транспортний колапс, який спостерігали в Києві з початком введення карантину, продовжився і в другий день обмежень, після закриття метро. Так біля метро "Чернігівська" люди зранку штурмують автобуси, а поліцейські намагаються не пускати в транспорт більше 10 осіб у зв'язку з карантинними заходами, зазначають Патріоти України.

Як повідомив кореспондент РБК-Україна, один автобус люди зупинили, перекривши йому дорогу, і почали заходити всередину. Люди штовхаються з поліцейськими.

Киянин Євген Канарський розповів про ситуацію з транспортом вранці 19 березня на кінцевій зупинці 118 автобуса в районі станції метро «Чернігівська». О 7:10 ранку 118 автобус не міг відправитися більше години. На зупинці натовп людей, які поспішають на роботу.
«Люди всередині автобуса стоять впритул, поліція, природно, автобус не пропускає. На маршруті 6 автобусів. Як проїхати далі - ніхто не знає», - пише Канарський, відзначаючи, що на роботу вчасно не зможуть потрапити і медики, яких чекають в лікарнях.
За словами Канарського, другу машину за цим же маршрутом, яка теж була завантажена понад норму, поліцейські все ж пропустили.

На ролику, опублікованому з «заблокованого» автобуса, видно, що більшість пасажирів без масок. В автобусі тиснява - їдуть все: і молоді, і літні.

«І ось ми поїхали. Ура. Коронавірус переможений в окремо взятому автобусі. Методом присідання в автобусі, щоб нас здавалося менше», - з гіркою іронією відзначає киянин.
Така ж ситуація спостерігається і в інших районах столиці. «Київ Оперативний» показав кілометрову чергу на маршрутку на Харківському масиві.

Біля зупинки на вулиці Ревуцького. У черзі люди стоять на автобус №220.

Також свіжі фотографії з міських зупинок громадського транспорту опублікували на Telegram-каналі "Київ зараз".

На Подолі теж "весело. Ось як виглядає черга на зупинку на Контрактовій площі.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...