Життя після збірної: Експерт назвав команду, яку може очолити Андрій Шевченко

44-річний Андрій Шевченко залишився без роботи. 31 липня завершився його контракт з Українською асоціацію футболу(УАФ). Нову угоду із своїм кумом Анрієм Павелком підписати не вдалося.

Шевченко говорив про своє бажання спробувати свої сили на клубному рівні. Скаут Алекс Великих розповів про перспективи Шевченка отримати нову роботу, зазначають Патріоти України.

"Андрій Шевченко - це тренер якій може опинитися на тренерському містку європейських клубів. Після досвіду зі збірною, саме клубна кар'єра стане пріорітетним продовженням для цього фахівця. Виходячи з його кар' єри футболіста та складу тренерського штабу, можна припустити, що цілком логічним було б очолити клуб в Італії. Найбільш привабливою можливістю був би "Мілан". Він там грав в якості футболіста та має дружні відносини з одним із босів клубу Паоло Мальдіні. Але вдалий період у наставника "россонері" Стефано Піолі не дає підґрунтя для швидкої появи Шеви на "Сан-Сіро".

Цікавим кроком була робота у сусідній "Монці". Так клуб не елітного дивізіону, а лише Серії Б, проте з великими амбіціями та з керівництвом Берлусконі - Гальяні, які були на чолі "Мілану" під час зіркового періоду Шевченка в Італії."Монца" минулого сезону буда впевнена у виході в Серію А, проте тренеру Крістіану Броккі ( колишній гравець "Мілана" - ред.) не вдалося це зробити.

Причиною цього була відсутність високого авторитету тренера перед гравцями, багато з яких мали зіркові кар'єри. У Шевченка проблем такого плану не виникне, бо авторитет його в Італії великий, а така батьківська любов Сільвіо Берлусконі(хрестив старшого сина Шевченка Джордана - ред.) до Андрія всім відома, як й дружні відносини з Адріано Гальяні. Залишається справа вмовити амбітного Шеву прийняти клуб з Серії Б", -сказав скаут.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...