"Життя поділилося на до і після": Чемпіонка України з художньої гімнастики через помилку хірурга завершила кар'єру у 20 років

Відома українська художня гімнастка Ніколь Красюк завершила кар'єру. 20-річна дівчина написала великий пост в Instagram, де заявила, що причиною всього стали помилки хірурга, до якого вона пішла після травми.

Після Всесвітньої Універсіади (2023) Ніколь перенесла дві операції на стопі. "Пройшло вже 9 місяців після першої операції, у мене й думки такої не було, що я не зможу повернутися. Коли мені сказали, що гімнастику треба залишити в минулому, моє життя поділилося на До та Після!" – зізналася спортсменка.

За словами Красюк, спочатку вона не вірила в те, що сталося, і вважала, що це неможливо."Не дивлячись на слова всіх лікарів, я все одно вірила до останнього, вірила, що я зможу впоратися з цим і довести насамперед собі, що можна йти проти всієї системи! Але на жаль..." - не стримала емоцій українська гімнастка

Ніколь Красюк народилася у Харкові. У 2018-му досягла першого значущого успіху в кар'єрі, здобувши "бронзу" чемпіонату України серед юніорів, а у 2019-му виграла "золото".

На міжнародній арені дебютувала у 2019-му на юніорському чемпіонаті світу в Москві, посіла 16-те місце у командних змаганнях, 9-те зі скакалкою, 37-е з м'ячем, 5-е у фіналі з булавами та 19-е зі стрічкою. Є срібним призером юніорського чемпіонату Європи (2019) у групових вправах із 5 обручами.

2022 року після того, як частина команди змінилася після Олімпіади-2020, її включили до національної групи. Після важкого старту через вторгнення в Україну вони дебютували на Кубку світу в Пезаро, посівши 11-е місце у багатоборстві та 6-е місце у вправах із трьома стрічками та двома м'ячами.

Брала участь у чемпіонаті Європи-2022 у Тель-Авіві, посівши 10-те місце у багатоборстві та 6-те з 5 обручами. У 2023 році виступала у складі національної резервної групи на Універсіаді в Ченду, вигравши "срібло" у багатоборстві та "бронзу" з 5 обручами.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...