"Життя поділилося на до і після": Чемпіонка України з художньої гімнастики через помилку хірурга завершила кар'єру у 20 років

Відома українська художня гімнастка Ніколь Красюк завершила кар'єру. 20-річна дівчина написала великий пост в Instagram, де заявила, що причиною всього стали помилки хірурга, до якого вона пішла після травми.

Після Всесвітньої Універсіади (2023) Ніколь перенесла дві операції на стопі. "Пройшло вже 9 місяців після першої операції, у мене й думки такої не було, що я не зможу повернутися. Коли мені сказали, що гімнастику треба залишити в минулому, моє життя поділилося на До та Після!" – зізналася спортсменка.

За словами Красюк, спочатку вона не вірила в те, що сталося, і вважала, що це неможливо."Не дивлячись на слова всіх лікарів, я все одно вірила до останнього, вірила, що я зможу впоратися з цим і довести насамперед собі, що можна йти проти всієї системи! Але на жаль..." - не стримала емоцій українська гімнастка

Ніколь Красюк народилася у Харкові. У 2018-му досягла першого значущого успіху в кар'єрі, здобувши "бронзу" чемпіонату України серед юніорів, а у 2019-му виграла "золото".

На міжнародній арені дебютувала у 2019-му на юніорському чемпіонаті світу в Москві, посіла 16-те місце у командних змаганнях, 9-те зі скакалкою, 37-е з м'ячем, 5-е у фіналі з булавами та 19-е зі стрічкою. Є срібним призером юніорського чемпіонату Європи (2019) у групових вправах із 5 обручами.

2022 року після того, як частина команди змінилася після Олімпіади-2020, її включили до національної групи. Після важкого старту через вторгнення в Україну вони дебютували на Кубку світу в Пезаро, посівши 11-е місце у багатоборстві та 6-е місце у вправах із трьома стрічками та двома м'ячами.

Брала участь у чемпіонаті Європи-2022 у Тель-Авіві, посівши 10-те місце у багатоборстві та 6-те з 5 обручами. У 2023 році виступала у складі національної резервної групи на Універсіаді в Ченду, вигравши "срібло" у багатоборстві та "бронзу" з 5 обручами.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...